maanantai 16. tammikuuta 2017

Verinen loppu

Verinen loppu - jälleen. Kuukautiset alkoivat poikkeukselliset viisi päivää myöhässä. Ensin joka vessareissu jännäsin tilannetta ja huokaisin helpotuksesta, että taas ollaan yhden pissan verran lähempänä parempaa. Sitten sen yhden kerran verta alkoikin tippasta. Kaikki haaveet räsähtivät rikki taas.

Vielä eilen saunan lauteilla sanoin rakkaalle, että en uskalla sanoa mitään, ettei taika raukea, ja hän sanoi äkkiä päälle, että hyss, älä sano mitään. Sitten pidettiin kättä kädessä ja oltiin toiveikkaina hiljaa. Tänään kesken työpäivän laitoin viestiä, että veri alkoi. "Puukottaisin jumalaa naamaan", tuli vastaukseksi.

Ihme kyllä en saanut koko päivänä hysteriaitkua. Olen ollut apea ja hiljaa nyyhkinyt ja nukkunut.

Ensi viikon torstaina menen lapsettomuuspolille pistosneuvontaan. IVF:n piti alkaa viikolla 6, mutta siirtyy myöhästyneen kierron takia ainakin viikolle 7.

Mietin motiiveja ja motivaatiota kirjoittaa tätä blogia. Huomaan saavani kirjoittamispuuskan vain pettyneenä. Mietin, saako kukaan lohtua tästä valituksesta ja mustista teksteistä. Mietin blogin jatkoa.

Toivottavasti seuraavat kirjoitukset eivät ole enää menkkapäivien mustia tilityksiä.

2 kommenttia:

  1. Pahoittelut verisestä lopusta:( Halusin vain tulla kertomaan että kyllä pettyneestä, lohduttomasta valituksesta ja surullisestakin tekstistä on iloa. Itselle on ollut valtava voima se kun tietää ettei ole yksin ajatustensa kanssa. Pitäisin itseäni hulluna jos en tietäisi että on monia muitakin jotka ajattelevat samalla tavalla ja ovat yhtä katkeria kuin minä. Ei näitä asioita kahvipöydässä ruodita. Paljon voimia hoitoihin <3

    VastaaPoista
  2. Hei, löysin plogisi ja se kosketti minua kovasti, kirjoituksesi ovat kuin ajatuksia suoraan minun päästäni. Meillä myös selittämätön lapsettomuus mutta myös pientä pco:ta havaittu. Minä kirjoitan Myös blogia purkaakseni tunteitani tästä tuskasta "miehaluantytonjapojan.munblogi.com" tai jotain sinne päin on osoite. Kovasti tsemppiä teille!

    VastaaPoista