maanantai 20. helmikuuta 2017

Lääkkeiden aloitus

Tästä se IVF lähtee: Kp 2 ja 2 x Letrozol aloitettu nyt viikoksi. Huomenna eka Gonal F -pistos, jota pistetään joka toinen päivä. Jouduin ostamaan isomman paketin, koska pistokset jatkunevat ekan ultran jälkeen. Ensimmäinen ultra on perjantaina, koska 7. eli paras päivä osui viikonlopulle - kuinkas muutenkaan.

Apteekkiin meni tänään 290,- kun ostin Gonal F:n (kasvatuksen kaasun) ja yhden Orgalutran (jarrutuksen) piikin. Ostan lisää Orgalutrania tarpeen mukaan. En haluaisi, että sitä noin viidenkympin annoshintasta jää useita annoksia yli kaappiin. Vielä myöhemmin pitänee ostaa Pregnyliä munasolujen irrotukseen ja Lutinusta tai Lugesteronia tukihoidoksi.

Tästä se lähtee.


3 kommenttia:

 1. Jouduin ostamaan 24 kpl paketin Estradotia kahden laastarin takia. Tais maksaa nelisenkymppiä. Kysyin apteekista eikö sitä pakettia voisi antaa jollekin, mutta ei. Tuntui pahalta tuhlata lääkettä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärrän! Menee ihan mörön pyllyyn hirveä määrää rahaa ja lääkkeitä.

   Poista
 2. Hei. Löysin blogisi ja olen nyt samassa tilanteessa, tosin kuukautta myöhäisempi aikataulu. Miten hoito meni? Itseä ahdistaa piikittelyn aloittaminen suht paljon. Pitäisi aloittaa seuraavien kuukautisten alettua eli parin päivän päästä.

  VastaaPoista